Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Μαδαγασκάρη: Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου

Δημοσιεύουμε  πιο κάτω από το κείμενο του μηνύματος "Χαιρετισμός και ευχαριστία" που απέστειλε ο Άγιος Πατρός Φραγκίσκος στον λαό της Μαδαγασκάρης στο άμεσο μέλλον του Αποστολικού Ταξιδιού που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2019, κατόπιν πρόσκλησης των ανώτατων αρχών της χώρας:

Αγαπητοί αδελφοί της Μαδαγασκάρης!

Με τη χάρη του Θεού, σε λίγες μέρες θα είμαι μεταξύ σας! Επιθυμώ να φθάσει σε σας ο εγκάρδιος χαιρετισμός μου μαζί τις ευχαριστίες μου για ό,τι κάνατε και κάνετε για να ετοιμάσετε την επίσκεψή μου. Πάνω απ 'όλα, σας ευχαριστώ για την προσευχή σας, τόσο προσωπική όσο και οικογενειών και των ενοριακών κοινοτήτων, καθώς και των  νοσοκομείων και φυλακών. Η προσευχή δεν γνωρίζει όρια, και όταν βρίσκομαι στη Μαδαγασκάρη, ακόμα κι αν μπορώ να επισκεφτώ μόνο λίγα μέρη, με προσευχή θα σας συναντήσω όλους και σε όλους θα χορηγήσω την ευλογία του Θεού.

Αγαπητοί φίλοι της Μαδαγασκάρης, η χώρα σας είναι γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και γι 'αυτό λέμε: "Laudato si!". Είναι καθήκον μας να τις φροντίζουμε προσεκτικά. Αλλά υπάρχει μια άλλη ομορφιά που είναι ακόμη πιο αγαπητή στον Χριστό και σε μένα προσωπικά: η ομορφιά του λαού σας και της αγιότητάς  του! Για αυτόν τον λόγο, θα έρθω να σας στηρίξω στην πίστη και ταυτόχρονα να αντλήσετε δύναμη από αυτήν. Η Παναγία ας  λάβει αυτό το δώρο για εμάς. Σας ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα!

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos