Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Υπάρχει ένας ωκεανός κρυμμένου καλού που δίνει ελπίδες για ένα κόσμο ειρήνης
Pin It

Υπάρχει ένας ωκεανός κρυμμένου καλού  που δίνει ελπίδες για ένα κόσμο ειρήνης

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Βατικανού, Matteo Bruni, εξέφρασε την ικανοποίηση του Πάπα για τη δημιουργία της Ανώτατης Επιτροπής για την επιδίωξη των στόχων που περιέχονται στο έγγραφο για την ανθρώπινη αδελφοσύνη, την παγκόσμια ειρήνη και τη συνύπαρξη των ανθρώπων.
 "Αν και δυστυχώς είναι συχνά αναγγέλλονται μόνο: το κακό, το μίσος και ο διχασμός, υπάρχει και ένας κρυμμένος ωκεανός καλών έργων που μεγαλώνει και αυτό μας κάνει να ελπίζουμε στο διάλογο, στην αμοιβαία γνώση, στη δυνατότητα οικοδόμησης μαζί με τους πιστούς άλλων θρησκειών, τους άνδρες και τις γυναίκες καλής θέλησης, έναν κόσμο αδελφοσύνης και ειρήνης ".
Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας Matteo Bruni σε μια δήλωση ανάφερε επίσης τη χαρά του Πάπα Φραγκίσκου για την πρόσφατη ίδρυση της Ανώτατης Επιτροπής για την επίτευξη των στόχων που περιέχονται στο Έγγραφο για την Ανθρώπινη Αδελφοσύνη για την παγκόσμια ειρήνη και τη συνύπαρξη. Το έγγραφο υπογράφηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Ποντίφικα και το Μεγάλο Ιμάμη του Al-Azhar Ahamad al-Tayyib κατά τη διάρκεια του αποστολικού ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου στα Αραβικά Εμιράτα.
«Ο Άγιος Πατέρας – με το σημείωμα του Διευθυντή της αίθουσας Τύπου - ενθαρρύνει το έργο της Επιτροπής για τη διάδοση του εγγράφου χάρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τη συγκεκριμένη δέσμευσή του υπέρ της ανθρώπινης αδελφοσύνης και ελπίζει ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες θα μπορούν να πολλαπλασιαστούν στον κόσμο ".
Τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και ο μεγάλος ιμάμης του Al Azhar εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία προώθησης της συνύπαρξης μεταξύ των λαών.


 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos