Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Το επίσημο μετάλλιο της έβδομης επετείου

Από σήμερα 12 Αυγούστου 2019 , διατίθεται από την Έδρα της Διαχείρισης της Εκκλησιαστικής Περιουσίας  της Αγίας Έδρας και από τον Εκδοτικό Οίκο του Βατικανού το Μετάλλιο του Έβδομου Έτους της Ποντιφικής Αποστολής του Πάπα Φραγκίσκου,  που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Στο εμπρόσθιο μέρος:Παρουσιάζεται  το ποντιφικό οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου με τον αριθμ. 7 του μεταλλίου

Στπίσω μέρος: Απεικονίζεταιη ιεραποστολική προσέγγιση στο Αμαζόνιο που απαιτεί περισσότερο από ποτέ μια εκκλησιαστική διδασκαλία που ασκείται με την υπακοή στο Άγιο Πνεύμα, το οποίο είναι ικανό να εξασφαλίσει τόσο την ενότητα όσο και την ποικιλομορφία και ως εκ τούτου μια κουλτούρα συνάντησης σε μια πολύπλευρη αρμονία.

Αυτές οι απεικονίσεις  παρουσιάζονται  ως ένα σύνολο με  το περιστέρι και τους ντόπιους κατοίκους στο προσκήνιο, τον ποταμό, τη χλωρίδα και το ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας μέσω της ιεροτελεστίας του Βαπτίσματος και της Ευχαριστίας. Η γραφή «και είδε ο Θεός ότι ήτο καλό».Γέν.1) εκφράζει το θαυμασμό του Θεού μπροστά από τη δική του δημιουργία, την οποία καλούμε να δεχτούμε με στην πολύμορφη πρωτοτυπία της.

Το Μετάλλιο είναι έργο της Orietta Rossi 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos