Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Τέσσερα από τα ένδεκα αδέλφια και ο θείος

Χθες Σάββατο 10  Αυγούστου επισκέφθηκε τον  Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας ο π. Ιωσήφ Rossi, μοναχικού τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου, που ανήκει στη μοναχική κοινότητα που εργάζεται στην Τήνο και είναι υπεφημέριος της ποιμαντικής Ενότητας της Στενής (Μυρσίνης-Κέχρου-Ποταμιάς-Ξινάρας.

Ο  Ιωσήφ φιλοξενεί στην Τήνο για λίγες μέρες το θείο του Ιερομόναχο του ιδίου μοναχικού τάγματος και  Έπαρχο του Μεξικού π. Αιμίλιο και τρία από τα δέκα αδέλφια του : τον ιερομόναχο π Εμμανουήλ, τη μοναχή αδ. Αρετή και την λαϊκή αδελφή του Μαρία.

Και οι πέντε επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Αρχιεπίσκοπο μέσα σε μία φιλική ατμόσφαιρα και βεβαίωσε  τα παρόντα μέλη της οικογένειας του π. Ιωσήφ, ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του π. Ιωσήφ στην Εκκλησιαστική μας Επαρχία, και εργάζεται με μεγάλο ζήλο. Εκείνο που εντυπωσιάζει όλους  είναι η καταπληκτική και πολύ αποτελεσματική προσπάθεια που καταβάλλει ο π. Ιωσήφ να μάθει την ελληνική γλώσσα. Ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις 11 μήνες, μπορεί λειτουργεί στην ελληνική γλώσσα, κηρύττει και μιλά πολύ καλά. Εκτός από αυτό είναι  αγαπητός και  μια καλή ελπίδα για την τοπική μας Εκκλησία.

Η οικογένεια του π. Ιωσήφ που κατάγεται από την Αργεντινή είναι ενδεκαμελής και οκτώ από τα παιδιά της είναι αφιερωμένα στο Θεό, ή προβλέπεται να αφιερωθούν προσεχώς.

Ευχόμαστε, με τις ικεσίες της Παναγίας, ο Θεός να ευλογεί αυτή την οικογένεια, η οποία αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό για την Εκκλησία και την κοινωνία.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos