Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Βασανίζονται όσοι δεν αποκηρύττουν τον Χριστό

Συνεχίζονται οι διώξεις των Χριστιανών στην Ερυθραία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει το opendoorsusa.com περισσότεροι από 30 Χριστιανοί συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες, μερικές εβδομάδες μετά την σύλληψη 141 Χριστιανών, κυρίως γυναικών, στην πρωτεύουσα της χώρας Asmara.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν συνεχείς επιδρομές σε σπίτι, όπου οι Χριστιανοί συγκεντρώνονται και προσεύχονται και προχωρούν σε προσαγωγές.

«Απελευθερώνονται μόνο αν αποκηρύξουν την πίστη τους», αναφέρει. Πριν από μερικές εβδομάδες, η αστυνομία συγκέντρωσε 141 χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένων 23 ανδρών, 104 γυναικών και 14 ανηλίκων από την περιοχή Mai Temenai της Asmara. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι χώρισαν τους άνδρες και τις γυναίκες πριν πάρουν τις γυναίκες στο αστυνομικό τμήμα αριθ. 4 και τους άνδρες στη φυλακή Adi Abeito. Δεν είναι γνωστό πού κρατήθηκαν οι 14 ανήλικοι.

Το σωφρονιστικό σύστημα της Ερυθραίας είναι γνωστό για τη βιαιότητα του, περιλαμβανομένης της φυλάκισης των κρατουμένων σε μεταλλικά δοχεία μεταφοράς τα οποία αφήνουν κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου και άλλων βασανιστηρίων στα οποία υποβάλλουν κυρίως τους Χριστιανούς που αρνούνται να αποκηρύξουν την πίστη τους.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos