Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Στα σχεδόν 26 χρόνια της ποιμαντικής μου αποστολής  στα νησιά του Αιγαίου έχω κάνει πολλά ταξίδια. Ο αριθμός πρέπει να είναι γύρω στα 2.600. Άλλα με θάλασσα γαληνεμένη, άλλα με ταραγμένη  και άλλα με φουρτουνιασμένη. Για μερικά μάλιστα αντί να φθάσω στον προγραμματισμένο προορισμό μου, με κράτησαν δέσμιο σε λιμάνια, λόγω κάποιου έκτακτου «απαγορευτικού».

Γνώρισα πλοιάρχους, αξιωματικούς και πλήρωμα που με μεγάλη καλοσύνη και ευγένεια προσπάθησαν και κατάφεραν να κάνουν τα ταξίδια μου ευχάριστα.

Έχω φωτογραφίες από αυτές τις συναντήσεις, αλλά μια από τις καλύτερες και τις πιο πρόσφατες είναι αυτή που δημοσιεύω σήμερα και αφορά το ταξίδι μου από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά με το πλοίο της BLUESTAR«ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ»  που έγινε προχθές βράδυ, Πέμπτη 16 προς Παρασκευή 17 Μαΐου 2019  με τη συνοδεία του π. Ριχάρδου.

Η ίδια η φωτογραφία με τους δύο αυτούς εξαιρετικούς ναυτικούς: τον Καπετάν Γεώργιο Αρβανίτη και τον Προϊστάμενο  Αρχιθαλαμηπόλο Κώστα Τακτικό είναι ενδεικτική του φιλικού και ευχάριστου περιβάλλοντος που δημιουργούν σε κάθε  πλοίο που είναι τυχερό να τους έχει πλοίαρχο και αρχιθαλαμηπόλο.

Η  BLUESTAR  μπορεί να είναι υπερήφανη για τους δύο αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι τιμούν την Εταιρεία  και αποτελούν υπόδειγμα ναυτικών. Ξέρω ότι δεν είναι οι μοναδικοί, αλλά το χαμόγελό τους είναι ενδεικτικό και φανερώνει την επαγγελματικότητα τους και τη μεγάλη καρδιά τους, που σε κάθε μας ταξίδι μαζί τους, μας κάνουν  να αισθανόμαστε «σαν στο σπίτι μας».

+Ν 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos