Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Πακιστάν: 218 Χριστιανές αντιμέτωπες με την ποινή του θανάτου

Πακιστάν:Η είδηση ότι η Χριστιανή μητέρα από τον Πακιστάν, Άσια Μπίμπι, που είχε καταδικαστεί σε θάνατο στο Πακιστάν, γλίτωσε και είναι πλέον ασφαλής στον Καναδά, επαναφέρει στο προσκήνιο τις δραματικές συνθήκες διαβίωσης των Χριστιανών στη χώρα και κυρίως των γυναικών.

Η Άσια Μπίμπι, που ήταν στη φυλακή καταδικασμένη για βλασφημία, μετά από διεθνή εκστρατεία που ξεκίνησε υπέρ της, αφέθηκε ελεύθερη και βρίσκεται στον Καναδά, όπου συνάντησε μετά από τόσο χρόνια τις κόρες της.

«Με έσωσε ο Θεός» υποστηρίζει αλλά δεν ξεχνά τις γυναίκες στη χώρα της.

Αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι κρατούνται στις φυλακές του Πακιστάν 218 Χριστιανές, με την κατηγορία της βλασφημίας, και αντιμετωπίζουν την ποινή του θανάτου.

Μάλιστα, διεθνείς οργανώσεις εκφράζουν ανησυχίες ότι η είδηση για την απελευθέρωση της Μπίμπι, μπορεί να πυροδοτήσει πράξεις βίας από εξτρεμιστές μουσουλμάνους εναντίον των Χριστιανών στο Πακιστάν.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos