Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας Φραγκίσκος στην  Ariccia
για τις πνευματικές  ασκήσεις

Χθες Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα ο Πάπας Φραγκίσκος  μαζί με Καρδιναλίους και Επισκόπους  της Ρωμαϊκής Κούριας  αναχώρησε  για την  Aricciaγια να πάει στον «Οίκο  του Θείου Διδασκάλου». Εκεί θα γίνουν οι Πνευματικές ασκήσεις της Τεσσαρακοστής, τις οποίες θα κηρύξει ο Βενεδικτίνος Μοναχός π. Bernardo Francesco Maria Gianni

“Ζητώ από όλους  μία ενθύμηση στην προσευχή τους για μένα και τους συνεργάτες μου  της Ρωμαϊκής Κούριας, οι οποίοι  αυτό το βράδυ  θα αρχίσουμε μία εβδομάδα  Πνευματικών Ασκήσεων”. Είναι το κείμενο που παρουσιάστηκε  στο tweet του Papa Francesco@Pontifex.

Σταματούν  όλες οι ακροάσεις

Ως συνήθως, ο Πάπας Φραγκίσκος  μαζί με τους Καρδιναλίους και τους Επισκόπους της  Ρωμαϊκής Κούριας αναχώρησε  για την Κωμόπολη Ariccia, όπου θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή  15 Μαρτίου. Αυτή την εβδομάδα των Πνευματικών Ασκήσεων σταματούν όλες οι ακροάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Τετάρτης 13 Μαρτίου , που είναι η  έκτη επέτειος της εκλογής στην Αποστολική Έδρα της Ρώμης.

Ήδη χθες στις 6 το απόγευμα έγινε  η πρώτη προβλεπόμενη ομιλία  από τον Αβά  BernardoFrancescoMariaGianni, Ηγούμενο  του Αβαείου  του  SanMiniatoστο Monteτης Φλωρεντίας.

Δύο πνευματικές μελέτες την ημέρα

Από  σήμερα  Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη  θα γίνονται  δύο πνευματικές μελέτες   την ημέρα μία το πρωί στις 10 και η άλλη το απόγευμα στις 4.30 . Την Παρασκευή  15 Μαρτίου  θα γίνει μόνο μία ομιλία το πρωί και στη συνέχεια θα γίνει η επιστροφή στο Βατικανό.

Η Πνευματική περισυλλογή θα ξεκινά κάθε μέρα  με την τέλεση της Θείας  Λειτουργίας  και θα ολοκληρώνεται με την Ακολουθία του Εσπερινού και την Προσκύνηση του Παναχράντου Μυστηρίου.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos