Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Χριστιανοί Βασανίζονται από την Κυβέρνηση στο Βιετνάμ για να αλλαξοπιστήσουν

Σοκάρουν πληροφορίες που έρχονται για τα βασανιστήρια που περνούν οι χριστιανοί στο Βιετνάμ. Αρκετοί Χριστιανοί χτυπήθηκαν και συνελήφθησαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους αφού αρνήθηκαν να προσκυνήσουν άγαλμα του Βούδα και να απαρνηθούν την πίστη τους στον Ιησού Χριστό.

Σύμφωνα με μαρτυρία του Ιερέα Hoang Van Pa, κυβερνητικοί αξιωματούχοι απείλησαν ανοιχτά 33 χριστιανούς, από το χωριό Phá Lóm να αρνηθούν την πίστη τους στον Ιησού Χριστό.
Η αστυνομία συνέλεξε προσωπικές πληροφορίες για τους 33 πιστούς και οργάνωσε μια ανοικτή δίκη ενώπιον της κοινότητας. Εκεί οι αστυνομικοί παρουσίασαν μια εικόνα του Βούδα και προσπάθησαν να υποχρεώσουν τους Χριστιανούς να απαρνηθούν την πίστη τους και να προσκυνήσουν την εικόνα
Τέσσερις από τους χριστιανούς πιστούς που αρνήθηκαν να υπακούσουν βασανίστηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο μιας και έχουν υπάρξει ξανά φαινόμενα βίας και τους προηγούμενους μήνες.
Η χριστιανική κοινότητα στο Βιετνάμ συχνά γίνεται στόχος επιθέσεων από την κυβέρνηση αλλά και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις.
Πηγή σημειώνει στο  Εκκλησία online, πως σε μια κομμουνιστική χώρα όπου συνήθως η χριστιανοσύνη φαντάζει μη πατριωτική και αντκαθεστωτική, οι Χριστιανοί στο Βιετνάμ συχνά γίνονται θύματα ρατσισμού, παρενόχλησης, βασανιστηρίων, φυλακίσεων ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τους παίρνουν δια της βίας τη Γη τους.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos