Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Πλήρη συμπαράσταση του C9 προς τον Πάπα Φραγκίσκο

Το Συμβούλιο των Καρδιναλίων, στην πρώτη Συνεδρίαση της εικοστής Ολομέλειας:

Θα παραδώσει στον Άγιο Πατέρα  την Πρόταση  για την Μεταρρύθμιση της Κούριας της Ρώμης  που μελετά τα πρώτα πέντε χρόνια όπως και τις άλλες δραστηριότητες, εν όψει  της συνέχισης των εργασιών του Συμβουλίου. Θα ζητήσει στη συνέχεια τη γνώμη του Αγίου  Πατέρα πάνω στην όλη μέχρι τώρα εργασία, αλλά και τη δομή  και τη σύνθεση  του ίδιου του Συμβουλίου, λαμβάνοντας επίσης υπόψη  την προχωρημένη ηλικία μερικών μελών του.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της 9ης Συνάντησης των Οικογενειών στο Δουβλίνο, συγχαίροντας ταυτόχρονα τον Καρδινάλιο  και το Συμβούλιο για τους Λαϊκούς , την Οικογένεια και τη Ζωή, που μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Diarmuid Martin, διοργάνωσαν αυτή την ιστορική εκδήλωση.  

Τέλος εκδήλωσε την πλήρη στήριξή του προς  στον Πάπα Φραγκίσκο  για όσα συνέβησαν  τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύει ότι η Αγία Έδρα θα προβεί σε ενδεχόμενες διευκρινίσεις.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos