Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ένα μέλλον ειρήνης μετά τον διάλογο μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας

Χθες Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, μετά την θεομητορική προσευχή του Αγίου Πατέρα  με το συναγμένο λαό στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου , ο Πάπας Φραγκίσκος  ευχήθηκε  μια αίσια εξέλιξη στην ιστορική συνάντηση στην Σιγκαπούρη μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ και του Προέδρου της Βόρειας Κορέας.

Επιθυμώ εκ νέου  να φθάσει στον αγαπημένο  Κορεατικό λαό  μία ιδιαίτερη σκέψη μέσα στη φιλία και τη  προσευχή.  Ο συζητήσεις που θα  λάβουν χώρα  τις προσεχείς ημέρες  στην Σιγκαπούρη   είθε να συμβάλουν  στην   εξέλιξη  μιας θετικής πορείας  που θα εξασφαλίζει  ένα μέλλον ειρήνης  στην Κορεατική Χερσόνησο  και όλο τον κόσμο.

Προσευχή στην Παναγία Βασίλισσα της Κορέας

Για να συνοδέψουμε  αυτή τη Σύνοδο κορυφής στην οποία   είναι στραμμένα τα μάτια όλου του κόσμου , ο Πάπας Φραγκίσκος απάγγειλε στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου  την Θεομητορική προσευχή «Χαίρε Μαρία».

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, η συνάντηση και οι ομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας.

Στην Σιγκαπούρη όλα είναι έτοιμα  για την ιστορική συνάντηση του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Donald Trump και του Προέδρου της Βορείου Κορέας κ. Kim Jong Un.

Και ο Πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε  την εκτίμησή του  για τη σύνοδο κορυφής  και για το ρόλο  της Κίνας  που διευκόλυνε  τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos