Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΙΕΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ & ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Το τρέχον έτος Κυρίου, 2018, ο Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας Σεβασμιότατος Ιωάννης Σπιτέρης, συμπληρώνει με τη χάρη του θεού 50 έτη από την ημέρα της ιερατικής του χειροτονίας και 15 έτη από την επισκοπική του χειροτονία.

Η Εκκλησία στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά και την Ήπειρο, την οποία με αγάπη ως ποιμένας διακόνησε τα 15 αυτά έτη ο αρχιεπίσκοπος πατέρας Ιωάννης Σπιτέρης, πανηγυρικά εορτάζει και χαίρεται αναπέμποντας ευχαριστίες προς τον Θεό.

Με την χαροποιό παρουσία του Αποστολικού Νούντσιου Σεβασμιοτάτου Σάβιο Ταϊ Φάϊ Χον, εκπροσώπου της ΑΑ του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα, των Αρχιερέων της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, των Πρεσβυτέρων, των Ιερομονάχων, των Μοναζουσών και του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Αγίας Εκκλησίας, την Κυριακή 20 Μαΐου, στον Ιερό Καθολικό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Ιακώβου Αποστόλου και Χριστοφόρου Μάρτυρα (Ντόμο), στην Κέρκυρα, στις 10,30 το πρωί θα τελέσουμε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, με αισθήματα ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας και θα προσευχηθούμε στον Καλό Ποιμένα Χριστό για την Αγία Εκκλησία που παροικεί στην Κέρκυρα και υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του αγαπητού Ποιμένα μας. Καλούμε όλους τους χριστιανούς που επιθυμούν να ενωθούν μαζί μας στη δέηση ευχαριστίας προς τον Θεό Πατέρα για τα δώρα της αγάπης του προς την εκκλησία Του, να συμμετέχουν στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή ευφροσύνης και κοινωνίας της τοπικής μας Εκκλησίας πλαισιώνοντας και τιμώντας τον Ποιμένα μας Αρχιεπίσκοπο Π. Ιωάννη Σπιτέρη.

Εκ μέρους του Ιερού Κλήρου Π. Μάριος Ρήγος Γενικός Βικάριος Της Ιεράς Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κερκύρας

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos