Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“Δεν υπάρχει καλός και  κακός πόλεμος”

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε ο Άγιος Πατέρας ο Πάπας Φραγκίσκος στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου την Πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα  που ονομάζεται και Κυριακή της Θείας Ευσπλαχνίας, διεύθυνε τη Θεομητορική Πασχαλινή προσευχή «Να αγάλλεσαι Βασίλισσα του ουρανού, αλληλούια» με τους χιλιάδες πιστούς  παρόντες   στην Πλατεία.

Ο Ποντίφικας στο τέλος της προσευχής είπε:

Από τη Συρία φθάνουν ειδήσεις για  φοβερές βομβιστικές επιθέσεις με πολλά αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Ειδήσεις για τόσα άτομα πληγέντα από τα αποτελέσματα ίσως και χρήσης χημικών ουσιών που περιείχαν οι ίδιες οι βόμβες.

Δεν υπάρχει καλός πόλεμος και κακός πόλεμος, τίποτε δεν μπορεί να δικαιολογήσει  τέτοια μέσα  που σκορπούν τον όλεθρο και το θάνατο  σε ολόκληρους λαούς.

Ας προσευχηθούμε αδελφοί μου, ώστε οι πολιτικοί και στρατιωτικοί υπεύθυνοι να επιλέξουν άλλη οδό, την οδό του διαλόγου, που είναι η μόνη οδός που μπορεί να οδηγήσει  στην ειρήνη και όχι στο θάνατο και την καταστροφή.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos