Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Και ο Πάπας Φραγκίσκος  προσκυνητής στην παγκόσμια συνάντηση  νεολαίας στον Παναμά το 2019

Ο Πάπας Φραγκίσκος επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στην παγκόσμια συνάντηση της καθολικής Νεολαίας  που θα γίνει στον Παναμά το 2019.

Στο τέλος της Θεομητορικής Κυριακάτικης προσευχής στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου ο Πάπας Φραγκίσκος  γράφτηκε  ως προσκυνητής  της προσεχούς παγκόσμιας συνάντησης της καθολικής Νεολαίος  που θα τελεστεί τον Ιανουάριο του έτους 2019 στον Παναμά. Ο Ποντίφικας συμβολικά επιβεβαίωσε  την συμμετοχή του  στο γεγονός  κάνοντας ένα κλικ στο  tablet  που του  παρουσίασαν δύο νέοι  μετά την κατήχηση προς τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία. Στη συνέχεια ο ‘Άγιος Πατέρας κάλεσε  τους νέους να προετοιμαστούν  και «να ζήσουν με ενθουσιασμό αυτό το γεγονός  της χάρης  και της αδελφοσύνης  τόσο πηγαίνοντας στον Παναμά , όσο και συμμετέχοντας  στη ζωή των κοινοτήτων τους.

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos