Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

23 Φεβρουαρίου 2018: Ημέρα προσευχής και νηστείας για την ειρήνη

Όπως είναι γνωστό, κατά τη διάρκεια της προσευχής Angelus την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, η Αυτού Αγιότητα ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε την πρόσκληση, για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, για μια Ημέρα Προσευχής και Νηστείας για την Ειρήνη, ιδίως για τους λαούς της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και του Νοτίου Σουδάν.  

Ο Άγιος Πατέρας κάλεσε επίσης τα μέλη άλλων θρησκειών να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία, με όποια μορφή εκείνες θεωρούν καταλληλότερη.

Το Ποντιφικό Συμβούλιο για τον Διαθρησκειακό διάλογο, γνωρίζοντας ότι οι θρησκείες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην επίτευξη και στην εδραίωση της ειρήνης, θα είναι ευγνώμονες προς τους αδελφούς και τις αδελφές άλλων θρησκειών που επιθυμούν να καλωσορίσουν αυτή την έκκληση και να βιώσουν στιγμές προσευχής, νηστείας και προβληματισμού, σύμφωνα με τη δική τους παράδοση και τους δικούς τους τρόπους λατρείας.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos