Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Δημιουργήθηκε το «Clerus App»

της Ρωμαϊκής Συνόδου  για τον Κλήρο, αφιερωμένο στις ομιλίες

Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε ιερείς, αλλά και όσους επιθυμούν να έχουν στην διάθεσή τους ένα σχολιασμό σχετικά με το Λόγο του Θεού.

Η Ρωμαϊκή Σύνοδο για τον Κλήρο, σε συνεργασία με τη Γραμματεία για την Επικοινωνία, δημιούργησε μια εφαρμογή αφιερωμένη στις ομιλίες. Ονομάζεται «Clerus App». Εβδομαδιαίως θα δίνονται ορισμένες προτάσεις, προσφερόμενες σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν και να μελετήσουν το Λόγο του Θεού της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας. Η εφαρμογή απευθύνεται ιδιαίτερα στους εφημερίους και στους ιερείς, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους ένα σχολιασμό για το Λόγο του Θεού.

Στο κείμενο των ομιλιών, του Ιησουίτη Marko Ivan Rupnik, είναι δυνατές ορισμένες επιλογές: μπορείτε να διαλέξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, να επιλέξετε μεταξύ δύο χρωμάτων φόντου και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει φωνητική ανάγνωση του κειμένου, προσθήκη σημειώσεων, δυνατότητα λήψης και αρχειοθέτησης των ομιλιών off-line. Μπορείτε επίσης να κοινοποιήσετε το περιεχόμενο των ομιλιών στα κοινωνικά δίκτυα. Προς το παρόν είναι δυνατή η λήψη στο Play Store. Σύντομα θα είναι και στο App Store.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos