Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 

Βήματα «Θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία»


«Καθώς βαίνουμε σε προσκύνηση μαζί προς τη Βασιλεία, ωθούμεθα να κάνουμε βήματα περισσότερο θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία». Αυτά γράφει ο Πάπας Φραγκίσκος στο μήνυμά του για την έναρξη της 25ης Διεθνούς Οικουμενικής Συνάντησης Ορθοδόξου Πνευματικότητας, η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου στη μοναστική Κοινότητα του Bose, ένα μικρό χωριό της κοινότητας του Magnano, στην επαρχία Biella (Πιεμόντε).

Με τίτλο «Το δώρο της φιλοξενίας», η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα την οποία ίδρυσε ο Enzo Bianchi, ο οποίος ήταν ηγούμενος του Bose έως τις 25 του περασμένου Ιανουαρίου.

Στο μήνυμά του, με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2017, ο Πάπας εκφράζει την επιθυμία να μπορέσουν να αναπτυχθούν «όλο και περισσότερα αδελφικά συναισθήματα» και να ωριμάσει «μια αυθεντική “εγκάρδια” φιλοξενία». (pdm).

0
0
0
s2smodern
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
CREATED BY MRemoundos