Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ


Συνέντευξη για όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής στην ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενος στη συζήτηση για τις αλλαγές στην Παιδεία και την αντιπαράθεση για την Σημαία και την Αριστεία, τόνισε ότι «η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών». 

Ποτέ δεν περιμέναμε από ένα Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων να βγει δημόσια  και να λέει, χωρίς να κοκκινίζει, αλλά απλώς «κοκκινίζοντας»  την άποψή του, να δηλώνει τα παραπάνω.

Το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» αν και πάλι σήμερα «καθολικώς διαμαρτυρομένων», έχει τη δική του έννοια. Μερικές φορές  από βλαβερά χείλη βγαίνουν σωστές κουβέντες, αλλά και από υγιή βγαίνουν λανθασμένες.

Αγνοείτε, κύριε Πρόεδρε ότι από καταβολής του Ελληνικού Κράτους πάνω από 93%  των Ελλήνων πολιτών ακολουθεί τη Χριστιανική «Θρησκεία»; Αν δεν το αγνοείτε, που έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, τους προσβάλετε που δεν έχετε το δικαίωμα. Αλλά και μια τόσο μεγάλη πλειονότητα και πλειοψηφία δεν θα έπρεπε τουλάχιστο να την σέβεστε;

Διερωτόμαστε, πως είναι δυνατόν, ο τρίτος πολίτης της Χώρας  να αμφισβητεί δημοσίως την έννοια «Πατρίδα», όπως αυτή έχει βιωθεί τόσους αιώνες;

Όσον αφορά το θεσμό «οικογένεια», γνωρίζουμε, δυστυχώς, ότι, δεν θ’ αργήσει η Βουλή των Ελλήνων, να μιμηθεί άλλες «Βουλές» και θα θελήσει, λόγω ασυγκράτητης οπισθοδρόμησης, να παραμορφώσει τη σωστή μορφή της και να την αλλοιώσει ριζικά, καταπατώντας την ιερότητα αυτού του κυττάρου  μιας ανθρώπινης υγιούς κοινωνίας.

Όμως, τη στιγμή που η Βουλή των Ελλήνων θα προχωρήσει και σε κάτι τέτοιο, θα πυροβολήσει θανατηφόρα το θεσμό της οικογένειας, και τότε όποια  Κυβέρνηση κάνει κάτι  τέτοιο, την ίδια ώρα και η ίδια θα αυτοκτονήσει! Και ο τότε Πρόεδρος της Βουλής όχι μόνο θα προδοθεί αλλά και θα  προδώσει!

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος και αναπληρωτής π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Γεώργιος Παλαμάρης, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos