Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας δέχτηκε τον αγγλικανό αρχιεπίσκοπο David Moxon


Ο Πάπας Φραγκίσκος  συνάντησε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 τον αποχωρούντα εκπρόσωπο Papa του Αρχιεπισκόπου του Canterbury και Διευθυντή του Αγγλικανικού Κέντρου στη Ρώμη, αρχιεπίσκοπο David Moxon, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια υπηρεσία στη Ρώμη επιστρέφει στη Νέα Ζηλανδία . Αυτό ανέφερε τα Ράδιο του Βατικανού στην αγγλική εκπομπή.

Το Μάιο του 2013 – δηλαδή μερικές εβδομάδες μετά την ενθρόνιση του Πάπα Φραγκίσκου στην Αποστολική Έδρα της Ρώμης (19 Μαρτίου) και του νέου Αρχιεπισκόπου του  Canterbury, Justin Welby (21 Μαρτίου) — ο αρχιεπίσκοπος Moxon ανέλαβε καθήκοντα   συμπροέδρου  στην Διεθνή Επιτροπή αγγλικανο-καθολική.

Τον προσεχή Σεπτέμβριο θα τον διαδεχθεί ο αρχιεπίσκοπος  Bernard Ntahoturi, πριμάτος της αγγλικανικής Εκκλησίας στο Burundi από το 2005 έως το 2016.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος και αναπληρωτής π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Γεώργιος Παλαμάρης, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos