Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Κυριακή του Πάσχα στη Σάμο


Μετά από τις ακολουθίες της Μεγάλης εβδομάδος, το Μ. Σάββατο δεν τελέστηκε Αγρυπνία του Πάσχα και Θεία Λειτουργία λόγω έλλειψης πλοίου για την άφιξη ιερέα. Έτσι, συγκεντρωθήκαμε την Κυριακή του Πάσχα το πρωί και τελέσαμε την  Ακολουθία του Λόγου, Μια πολύ όμορφη τελετή η οποία πλαισιώθηκε από  ύμνους στα Ελληνικά, Πολωνικά Αραβικά και Γαλλικά δοξολογώντας τον Κύριο σε αυτές τις γλώσσες.

Με τον τρόπο αυτό προετοιμαστήκαμε αναμένοντας τον εφημέριο να φθάσει μετά από πολλές ταλαιπωρίες και αλλαγής μέσων μετάβαση από τη Μύκονο στη Σάμο για να μας αναγγείλει την Ανάσταση του Κυρίου με την τέλεση της Πασχαλινής Θείας Λειτουργίας τη Δευτέρα της διακαινησίμου.

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος και αναπληρωτής π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Γεώργιος Παλαμάρης, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos