Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Κρατική βούληση για προστασία μειονοτήτων στο Πακιστάν

Πακιστ_2.JPG

Εκτιμούμε την ανανέωση της βούλησης της κυβέρνησης για προστασία των θρησκευτικών μειονοτήτων του Πακιστάν, ιδιαίτερα όσων κατηγορήθηκαν άδικα και των αθώων ανήλικων κοριτσιών που, χωρίς τη θέλησή τους, ωθούνται βίαια σε εξισλαμισμό και τέλεση γάμου” δήλωσε ο καθολικός Επίσκοπος Hyderabad και νέος Πρόεδρος της Εθνικής Καθολικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη” Samson Shukoredin OFM, σχολιάζοντας τις θέσεις του Hafiz Tahir Ashrati, προοδευτικού ισλαμιστή ηγέτη και ειδικού συμβούλου του Πρωθυπουργού στην Υπηρεσία για τη “θρησκευτική αρμονία”.
Ο Ashrati δήλωσε ότι θα γίνουν “Συμβούλια Διαθρησκευτικής Αρμονίας” σε όλη τη χώρα, για την προώθηση της θρησκευτικής ανοχής, με συμμετοχή όλων των σχολών ισλαμικής σκέψης, ώστε να γίνεται σωστή χρήση του νόμου κατά της βλασφημίας του Προφήτη. “Τους τελευταίους μήνες 101 μη μουσουλμάνοι, θύματα κατάχρησης του νόμου και ψευδών κατηγοριών, αθωώθηκαν. Επίσης ελέγχθηκαν οι καταγγελίες για απαγωγή, βίαιο προσηλυτισμό και γάμο χωρίς τη θέλησή τους, ανήλικων γυναικών και εφαρμόστηκε ο νόμος”
Μακάρι οι μειονότητες της χώρας να βρίσκουν πλέον το δίκιο τους!

Πληροφορίες / φωτογραφία (στη μέση ο Hafiz Tahir Ashrati) από Πρακτορείο Fides

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos