Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Χριστιανικό ωροσκόπιο 2021

Ωροσκ_2.jpg

Σ’ ένα καιρό, όπως τον δικό μας, που όλες σχεδόν οι βεβαιότητες αμφισβητούνται εξ αιτίας του Covid-19, που ακούμε σχεδόν κάθε μέρα, βλέπουμε στις τηλεοράσεις, και διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όσα κάθε μέρα λέγονται και γράφονται για το ωροσκόπιο, σκέφτηκα να σας προτείνω το μοναδικό και διαφορετικό «ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ» που μπορείτε να ακολουθήσετε με απόλυτη εμπιστοσύνη, διότι είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στο καλό και μακριά από κάθε εξορκισμό, δεισιδαιμονία και μαγεία.

Το Χριστιανικό Ωροσκόπιο του 2021, το οποίο ισχύει για όλα τα χρόνια

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 31ης Δεκεμβρίου «όλοι σας βρίσκεστε κάτω από τη Χάρη του Θεού που είναι ο φορέας της σωτηρίας όλων των ανθρώπων» (προς Τίτο 2,11).

Κυρίαρχο Άστρο: Το άστρο της αυγής είναι ο Ιησούς Χριστός, διότι «χάρη στην καλοσύνη και το έλεος του Θεού θα έλθει να μας επισκεφθεί από ψιλά για να φωτίσει αυτούς που ζούνε στο σκοτάδι και κάτω από τη σκιά του θανάτου» (Λουκάς 1,78).

Αγάπη: Η ευτυχία σας συνίσταται στο ότι ο Θεός σας αγαπά και οφείλετε να του ανταποδώσετε στη αγάπη διότι «ούτε δυνάμεις, ούτε ύψος, ούτε βάθος, ούτε κανένα άλλο δημιούργημα μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού, όπως αυτή φανερώθηκε στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας» (Προς Ρωμαίους 8,39).

Ταξίδια: «Ο Κύριος θα σε φυλάει όταν έρχεσαι και όταν φεύγεις από τώρα και στους αιώνες» (Ψαλμός 121,8).

Υγεία: Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα λόγια: «Μαζί με το Χριστό αν πεθάνουμε, μαζί και θα ζήσουμε» (Β΄Τιμόθεο 2,11); “Για τίποτε να μη σας πιάνει άγχος, αλλά σε κάθε περίσταση να παρουσιάζετε στο Θεό τα αιτήματά σας με την προσευχή, την ικεσία και την ευχαριστία» (προς Φιλιππησίους 4,6).

Χρήματα: «Ο Θεός όλες τις ανάγκες σας θα τις καλύψει, σύμφωνα με τον πλούτο του, που μας χαρίζει μέσω του Ιησού Χριστού» (προς Φιλιππησίους 4,19), «εγώ έμαθα να αρκούμαι σε όσα έχω» (προς Φιλιππησίους 4,11).

Διεθνή γεγονότα: Εσείς “όταν ακούσετε ότι γίνονται πόλεμοι ή ετοιμάζονται πόλεμοι, μη ταραχτείτε, διότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν». Αλλά «πρώτα θα αναγγελθεί η Βασιλεία του Θεού σε όλα τα έθνη» και έπειτα θα έλθει το τέλος» (Ματθαίος 24,6 e 14).

Απρόβλεπτα: «Εξ άλλου εμείς είμαστε βέβαιοι, ότι αν κάποιος αγαπά το Θεό, ο Θεός θα κάνει τα πάντα να συντελούν στο καλό του. Αυτό ισχύει για όσους κάλεσε ο Θεός σύμφωνα με το λυτρωτικό του σχέδιο» (προς Ρωμαίους 8,28). Τι να προσθέσουμε σ’ όλα αυτά; «Όταν είναι ο Θεός με το μέρος μας, ποιος μπορεί να είναι εναντίον μας;» (προς Ρωμαίους 8,31). «Στα χέρια σου είναι το μέλλον μου (Ψαλμός 31,16).

Όλα αυτά δεν συνδέονται με κανένα αστερισμό ή ζώδιο. Ισχύουν για όλες και όλους για κάθε τόπο και για κάθε χρόνο. Φυλάξτε το και ακολουθείστε το.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους ένα άγιο και ευλογημένο 2021 στο όνομα του Ιησού Χριστού.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos