Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

4

Ο Σεβασμιότατος Bοccardo, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο  Gemelli της Ρώμης

Ο Αρχιεπίσκοπος του Spoleto-Norcia και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Περιφερείας της Umbria, μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στην πολυκλινική Agostino Gemelli.
Το γραφείο Τύπου της Επισκοπής ενημερώνει ότι κατά την έναρξη της νοσηλείας του, διαπιστώθηκε «μια ύποπτη ιογενής φλεγμονή από το Covid-19», Ο Ιεράρχης, "εγγεγραμμένος στο Ταμείο Υγείας της Πολιτείας του Βατικανού", τώρα "παρακολουθείται με κατάλληλη θεραπεία". Αποτέλεσμα «ασυμπτωματικό θετικό για τον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα», για μερικές ημέρες ο Σεβασμιότατος Renato Boccardo είχε «επίμονο πυρετό». Ο Αρχιεπίσκοπος μέσω ενώ ειδικού δελτίου τύπου αναφέρει: "ευχαριστώ θερμά όλους όσοι ήταν κοντά του τον τελευταίο καιρό με τα μηνύματα, τις σκέψεις και τις προσευχές τους και εμπιστεύεται τον εαυτό του και όλους εκείνους που υποφέρουν στο έλεος του Θεού και τη μεσολάβηση των αδελφών και αδελφές στην πίστη».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos