Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

6

Τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Πάπα και του κ. Μπάιντεν

Προ ημερών ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Τζο Μπάιντεν είχαν τηλεφωνική συνομιλία. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας Matteo Bruni.
Η συνομιλία έγινε μετά τον χαιρετισμό των επισκόπων των ΗΠΑ οι οποίοι, μέσω ενός μηνύματος από τον πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας των ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες Χοσέ Χ. Γκόμεζ, τον συγχαίρουν ως τον δεύτερο καθολικό πρόεδρο της χώρας μετά τον Τζον Φ. Κένεντι. «Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία της ελευθερίας», είπε ο κ. Gomez - Ο αμερικανικός λαός μίλησε σε αυτές τις εκλογές. Τώρα είναι η ώρα για τους ηγέτες μας να ενωθούν με πνεύμα εθνικής ενότητας και να προετοιμαστούν για διάλογο και δέσμευση για το κοινό καλό.

Ως Καθολικοί και Αμερικανοί, οι προτεραιότητες και η αποστολή μας είναι σαφείς. Είμαστε εδώ για να ακολουθήσουμε τον Ιησού Χριστό, να μαρτυρήσουμε την αγάπη του στη ζωή μας και να χτίσουμε τη Βασιλεία Του στη γη. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Καθολικοί έχουν ειδικό καθήκον να είναι ειρηνιστές, να προωθούν την αδελφοσύνη και την αμοιβαία εμπιστοσύνη και να προσεύχονται για ένα ανανεωμένο πνεύμα αληθινού πατριωτισμού στη χώρα μας ».
Το μήνυμα των ευχών από τον Πρόεδρο της Ιεραρχίας των ΗΠΑ τελειώνει ως εξής: «Ζητάμε από την Παναγία, Προστάτισσα αυτού του μεγάλου έθνους, να ικετεύει για μας. Βοηθήστε μας να συνεργαστούμε για να πραγματοποιήσουμε το όμορφο όραμα των ιεραποστόλων και των ιδρυτών των Ηνωμένων Πολιτειών: ένα έθνος υπό τον Θεό, όπου υπερασπίζεται την αγιότητα όλων των ανθρώπινων ζωών και διασφαλίζεται η ελευθερία συνείδησης και θρησκείας».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos