Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

3

Επιδείνωση της υγείας του Καρδιναλίου  Bassetti.

Δυστυχώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Καρδιναλίου Bassetti, Προέδρου της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ιταλίας presidente della Cei. Από όλους ζητείται η προσευχή για την υγεία του.
Αυτό γνωστοποίησε η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Ιταλίας με ένα δελτίο τύπου , στο οποίοι αναφέρεται ότι ο Ιεράρχης “τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζει μία γενική κλινική επιδείνωση”. Η Ιερά Σύνοδος διευκρίνισε ότι γίνεται λεπτομερή διάγνωση και προσφέρονται όλες οι φροντίδες για τη συγκεκριμένη περίπτωση”.

Ο Καρδινάλιος νοσηλεύεται από τις 3 Νοεμβρίου.
Ο Καρδινάλιος Bassetti, Αρχιεπίσκοπος της Perugia-Città della Pieve και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ιταλίας νοσηλεύεται εντατικά στο Νοσοκομείο της Perugia “Παναγίας του Ελέους”. Μετά που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, σιγά-σιγά επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα της Κλινικής.
Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Ιεράρχης ανέφερε ότι έχει τη δυνατότητα να μεταλαμβάνει κάθε μέρα στο δωμάτιό του. Τις προηγούμενες μέρες είχε αναφέρει ότι: «ζω αυτή τη στιγμή με ελπίδα και εμπιστεύομαι στην ευσπαλχνία του Πατέρα

Η έκκληση για προσευχή εκ μέρους της Συνόδου της Ιεραρχίας.
“Προσφέρω αυτή τη δοκιμασία για όλους τους ασθενείς, όσους υποφέρουν, τα πρόσωπα που βιώνουν ένα πένθος, τους θεράποντες γιατρούς και τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας που προσφέρουν την υπηρεσία τους με αφοσίωση και φροντίδα αλλά και τους επιστήμονες που αγωνίζονται να δώσουν το απαραίτητο φάρμακο εναντίον του κορωνοϊού.

Ο Γενικός Γραμματέας της Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ιταλίας Σεβασμιότατος Russo έτσι σχολίασε την ιατρική κατάσταση του Καρδιναλίου: «Συνοδεύουμε με αγάπη και εγγύτητα τον καρδινάλιο Πρόεδρο».
“Κάνουμε έκκληση στις Εκκλησίες για προσευχή σ’ αυτή την ώρα της δοκιμασίας. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Κύριος δεν θα στερήσει την ευσπλαχνία και την παρηγοριά του στον Καρδινάλιο και σ' όσους δοκιμάζονται σκληρά από την ασθένεια. Σκεπτόμαστε επίσης και προσευχόμαστε για τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους φροντίζουν τους ασθενείς . Ζητούμε από όλους να συμμεριστούν αυτές τις σκέψεις μας κατά τις στιγμές της καθημερινής προσευχής τους.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos