Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

5

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ : ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ

Την 9-9-2020 απήχθη, στην Παραγουάη, ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας Oscar Denis. Η οικογένεια του δεν έχει λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση απ΄τους απαγωγείς τους, οι οποίοι, σύμφωνα με το Γενικό Εισαγγελέα της χώρας, είναι δύο ενήλικα και δύο ανήλικα άτομα, όπως προκύπτει από κάμερες της περιοχής της απαγωγής.
Η οικογένεια του απαχθέντα απηύθυνε επιστολή προς τον Πάπα Φραγκίσκο, τονίζοντας ότι ο πατέρας τους είναι πιστός χριστιανός που πάντα ενεργούσε σύμφωνα με τη συνείδησή του. Οι δικοί τους άνθρωποι, παρόλη την απογοήτευσή τους, έχουνε πίστη ότι σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος. Ζητούν από τον Ποντίφικα να προσευχηθεί για τον άνθρωπό τους και να κάνει ότι τυχόν μπορεί, ώστε να πιεσθούν και οι απαγωγές να τον ελευθερώσουν. Μια κόρη του απαχθέντα δήλωσε στα ΜΜΕ της χώρας ότι ο Φραγκίσκος έχει λάβει την επιστολή

Πληροφορίες / φωτογραφία από Romereports
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos