Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

4

ΛΥΩΝ : ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ

Ο π. Νικόλαος Κακαβελάκης, 52 ετών, που πυροβολήθηκε από άγνωστο έξω από την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία της Λυών, πριν λίγες μέρες, έχει επαφή με το περιβάλλον, όπως έγινε γνωστό από συνάδελφό του. Χειρουργήθηκε, μπορεί και μιλά, αλλά πονά πολύ και δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο.
Ο μορφωμένος κληρικός, που δίδασκε και σε τοπικό πανεπιστήμιο ορθόδοξη θεολογία, δε αναγνώρισε το δράστη, επομένως ο “ ακραίος ” ορθόδοξος μοναχός, με τον οποίο είχε έντονη διαφωνία πρόσφατα, όπως προέκυπτε και από βίντεο που κυκλοφόρησε, έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος. Δεν προκύπτει ως τώρα να είχε πρόβλημα με άλλο μέλος της ορθόδοξης κοινότητας, γι αυτό και η υπόθεση τρομοκρατικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, παρόλο που δεν είναι η βασική αιτία που εξετάζει η αστυνομία. Επειδή όμως το θύμα είχε παραιτηθεί πρόσφατα από τη θέση του και θα άλλαζε υπηρεσία, οι Αρχές περιμένουν την ανάρρωσή του για να μπορέσουν να λάβουν ολοκληρωμένη την κατάθεσή του.
Πληροφορίες / Φωτογραφία εισόδου ναού από “΄Le progres ”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos