Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

1

KINA: ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΤΗΝ  “ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ”

Όσο “μελάνι και αν χύνεται” για τη προσωρινή συμφωνία Αγίας Έδρας – Κίνας, η πραγματικότητα είναι ότι η άσκηση της θρησκευτικής λατρείας των πιστών όχι μόνο έχει διευκολυνθεί αλλά είναι και σε άνθηση ! Παρόλα τα μέτρα προστασίας απ΄τον κορωνοϊό, που έχουν μειώσει τον αριθμό πιστών που μπορούν να παρίστανται στη θεία λειτουργία, ο αριθμός των τελετών έχει αυξηθεί, ώστε να μπορούν να προσέλθουν στο Μυστήριο της Ευχαριστίας όσοι το επιθυμούν. Όλο δε και νεότεροι Κινέζοι προσεγγίζουν το Χριστιανισμό. 
και ζητούν να λάβουν κατήχηση και στη συνέχεια τα εκκλησιαστικά μυστήρια. Εντύπωση ιδιαίτερη κάνει η κατάνυξη των πιστών και η συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας.
Αυτά μετέδωσαν καθολικά πρακτορεία απτό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιγνατίου της Σαγκάης, όπου η θεία λειτουργία τελέστηκε από 4 φορές τις ημέρες 1 και 2 Νοεμβρίου.

Πληροφόρηση και φωτογραφία καθεδρικού ναού από AsiaΝews.it

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos