Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

6

Ο Καρδινάλιο Bassetti νοσηλεύεται

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και στο Βατικανό. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι εκείνη του Καρδιναλίου Bassetti.

Πριν από μερικές ημέρες ο Καρδινάλιος ανάγγειλε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Η τελευταία είδηση αναφέρει ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Perugia.
Ο Bassetti και η νοσηλεία του στο νοσοκομείο
Ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ιταλίας και Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησιαστικής Επαρχίας της Perugia, ο Καρδινάλιος, εισήχθη αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο της. Αυτό επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Καρδινάλιος , όπως αναφέρει ένα δελτίο τύπου της Ιεράς Συνόδου, δέχτηκε από την αρχή τη μόλυνση ως ένα δώρο πόνου που προσφέρει στο Θεό.
«Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στον Καρδινάλιο Πρόεδρο. Τον συνοδεύουμε με την προσευχή και την αγάπη του λαού του Θεού, βέβαιοι ότι ο Κύριος δεν θα παραλείψει τη βοήθειά του και τη στήριξή του σ’ αυτή τη δοκιμασία» – δήλωσε ο Σεβασμιότατος Stefano Russo, Γενικός Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Ιταλίας.
Ο Καρδινάλιος Bassetti παρακολουθείται συνεχώς στο νοσοκομείο και σύντομα θα υποβληθεί σε οργανικούς ελέγχους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos