Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

2

Μία Καθολική χώρα παραδίδει μαθήματα πολιτισμού στην «Ορθόδοξη» Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ: H Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Πολωνίας - Μία καθολική χώρα παραδίδει μαθήματα πολιτισμού στην «χριστιανική» Ελλάδα.
Πέραν των περιπτώσεων σοβαρών προβλημάτων στο έμβρυο, μία γυναίκα μπορεί να προβεί σε έκτρωση στην Πολωνία μόνο σε περιπτώσεις βιασμού, αιμομιξίας και σοβαρού κινδύνου για την υγεία της.
Βάσει της σημερινής απόφασης, οι εκτρώσεις θεωρούνται αντισυνταγματικές ακόμη και εάν η μητέρα πρόκειται να γεννήσει ένα πολύ άρρωστο παιδί, με ελάχιστες ή μηδαμινές πιθανότητες επιβίωσης. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει επίσης τη θέσπιση τερματισμού των εκτρώσεων σε περιπτώσεις ανεπανόρθωτης βλάβης στο έμβρυο.
Ευχόμαστε και η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Πολωνίας και να σεβαστεί την ζωή του αγέννητου παιδιού.
Η ελευθερία στην πραγματοποίηση εκτρώσεων καταρρακώνει την κοινωνία, σε μία εποχή μάλιστα που η πατρίδα μας έχει ανάγκη νέων ανθρώπων για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που απειλεί την ίδια την υπόστασή της, το δημογραφικό.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos