Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

3

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Πρόσφατα αναφέραμε ότι το Βιετνάμ έχει αρκετές ιερατικές κλήσεις και στέλνει ιεραπόστολους σε χώρες που έχουν ανάγκη. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και με την Αρχιεπισκοπή της Σεούλ, στη Νότια Κορέα, η οποία έχει στείλει 22 ιερείς της να εργασθούν σε 10 χώρες.
Πριν λίγες μέρες, μετά την τέλεση της “ Θείας Λειτουργίας για την Ιεραποστολική Εντολή ” από το Σεβ/τατο Job Yobi Koo, Eπερισκοπικό Βικάριο για τις Μακρινές Αποστολές, αναχώρησαν 6 ιερείς της Αρχιεπισκοπής για “εκτέλεση υπηρεσίας” σε άλλες χώρες : οι 2 στην Αρχιεπισκοπή της Οζάκα στην Ιαπωνία, 1 στην Επισκοπή Σαπάρο, επίσης στην Ιαπωνία, 1 για τη Γερμανία, 1 για τη Κολομβία και 1 για τη Γουατεμάλα.
“ Το Άγιο Πνεύμα Μάς οδηγεί, θα είμαστε πάντα κοντά σας, ηθικά και σε ότι άλλο χρειαστείτε ” τους αποχαιρέτησαν ο Γενικός Βικάριος και άλλοι συνάδελφοι τους, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Πληροφόρηση και φωτογραφία από Πρακτορείο FIDES

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos