Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

3

Online η νέα συνάντηση του Συμβουλίου των Καρδιναλίων

Μια διαδικτυακή συνεδρίαση του Συμβουλίου Καρδινάλων (C6) θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Matteo Bruni, είπε ότι θα συζητήσει επίσης πώς θα συνεχίσει τις συναντήσεις με την τρέχουσα κρίση υγείας. Η τελευταία συνάντηση, η 33η, πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου φέτος. Στη συνέχεια, οι συναντήσεις διακόπηκαν λόγω της έκτακτης ανάγκης του Covid-19.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Φεβρουαρίου, οι Καρδινάλιοι Pietro Parolin, Óscar A. Rodríguez Maradiaga, Reinhard Marx, Seán Patrick O'Malley, Giuseppe Bertello και Oswald Gracias συνέχισαν τη φάση της σε βάθος ανάγνωσης και αναθεώρησης του σχεδίου του νέου Αποστολικού Συντάγματος για τη Ρωμαϊκή Κουρία, η οποία μόλις εγκριθεί, θα αντικαταστήσει το Pastor Bonus που κυκλοφόρησε από τον Ιωάννη Παύλο τον 2ο .

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos