Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

3

Η πανδημία είναι η τελευταία προειδοποίηση για την ανθρωπότητα

"Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό και ίσως ακόμη και το τελευταίο κάλεσμα για όλους μας. Ένα σήμα από τον ίδιο τον Κύριο"
Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών πιστεύει ότι η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να είναι η τελευταία προειδοποίηση του Θεού για την ανθρωπότητα που έχει χάσει τον δρόμο της.
"Ίσως η ανθρώπινη φυλή να έχει φτάσει σε ένα ορισμένο σημείο, και έτσι ώστε να μην είναι ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Ο Κύριος μας βυθίζει σε μια τέτοια κατάσταση όπου μπορούμε να δούμε τη ματαιότητα. Ως εκ τούτου, το κύριο συμπέρασμα που πρέπει να αντλήσουμε από την ατυχία που έχει συμβεί σε ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή είναι ότι τέτοια γεγονότα δεν μπορούν να συμβούν χωρίς θεία πρόνοια", δήλωσε ο Πατριάρχης μετά το Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου κοντά στη Μόσχα.
"Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό και ίσως ακόμη και το τελευταίο κάλεσμα για όλους μας. Ένα σήμα από τον ίδιο τον Κύριο", πρόσθεσε, "έτσι ώστε να μάθουμε πραγματικά να σκεφτόμαστε διαφορετικά, να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα καθημερινά μας καθήκοντα, να μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τη ματαιοδοξία της ζωής και να σκεφτούμε περισσότερο το κύριο πράγμα, τη σωτηρία της ψυχής.
Σύμφωνα με τον Πατριάρχη, ο Κύριος κάποια στιγμή δίδαξε σε ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή «ένα καταπληκτικό μάθημα», καλώντας όλους μας να αλλάξουμε τη ζωή μας με την επανεξέταση πολλών πραγμάτων.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos