Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

2

ΙΤΑΛΙΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ...

“Θέλεις να είσαι το φώς των ματιών μου για πολύ καιρό ακόμα “
Η ερώτηση – μήνυμα αγάπης γράφτηκε από άγνωστο στον τοίχο του Κοιμητηρίου της κοινότητας Cellatica, στη Μπρέσια της βόρειας Ιταλίας, όμως ο εφημέριος Πανοσιολογιότατος Claudio Paganini δεν το εξέλαβε καθόλου θετικά. Κάτι οι μουρμούρες ενοριτών, κάτι η ανωνυμία του δράστη αποφάσισε να απευθυνθεί μέσω κοινωνικών δικτύων στην άγνωστη αποδέκτρια του μηνύματος, δίνοντας της αποτρεπτικές συμβουλές :
Διώξε τον, μην τον εμπιστεύεσαι ! Είναι ένας αχρείος, που δεν αναφέρει το όνομά σου, γιατί δεν είσαι μοναδική και ιδιαίτερη γι` αυτόν. Είναι αχρείος γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να γράψει ούτε το δικό του όνομα. Ένας τέτοιος άνθρωπος αν μείνεις έγκυος δε θα αναγνωρίσει το παιδί, αν χάσει την εργασία του θα τον συντηρείς για μια ζωή ! Γράφει στον τοίχο, σε θεωρεί αντικείμενο, “ το φως των ματιών ”. Όχι ένα άτομο που αγαπά, που σέβεται, στο οποίο προσφέρει δώρα και θέλει να κάνει ευτυχισμένο για πάντα. Είσαι το παιχνίδι του εγωισμού του. Δε σέβεται το χώρο που αναπαύονται όσοι έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη χώρα. Μάς λερώνει ! Ζήτησέ του μια απόδειξη της αγάπης σου : να φανερωθεί, να καθαρίσει τον τοίχο και να γράψει πάνω στο αυτοκίνητό του “ είμαι ένας ανόητος, βοήθησέ με να γίνω καλύτερος άνθρωπος ”
Αν η έκκληση του εφημερίου βρει αποδέκτη θα το πληροφορηθούμε προσεχώς !

Πληροφόρηση και φωτογραφία Κοιμητηρίου από Avvenire

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos