Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

1

www. caritas.org: o ιστότοπος της Caritas Internationalis

Το 2000 η Caritas internationalis εγκαινίασε τον τρίγλωσσο ιστότοπό της, και από τότε τον έχει επανασχεδιάσει αρκετές φορές για να έχει σήμερα κατά μέσο όρο πενήντα χιλιάδες χρήστες μηνιαίως σε περισσότερες από 200 χώρες. Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Ισπανία.
Η Caritas Internationalis, συνομοσπονδία 162 φιλανθρωπικών οργανώσεων, που ιδρύθηκε το 1951 τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Υπηρεσία της Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης του Ανθρώπου, δεν έχει σύνορα και εκτείνεται στις πέντε ηπείρους απαντώντας σε ανθρωπιστικές κρίσεις και έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και συρράξεων, εξυπηρετώντας τον πιο ευάλωτο συνάνθρωπο.
Ο Πάπας Φραγκίσκος στους συμμετέχοντες της 21ης Γενικής Συνέλευσης στις 27 Μαΐου 2019 της Caritas internationalis υπογράμμισε το εξής: "Αν βλέπαμε τη φιλανθρωπία ως μια απλή υπηρεσία, η Εκκλησία θα γινότανε ένα γραφείο ανθρωπιστικών υπηρεσιών και η φιλανθρωπία το υλικοτεχνικό τμήμα του .
Αλλά η Εκκλησία δεν είναι τίποτα από αυτά, είναι κάτι διαφορετικό και πολύ μεγαλύτερο: είναι το σημάδι και το όργανο της αγάπης του Θεού για την ανθρωπότητα και για όλη τη δημιουργία, το κοινό μας σπίτι ».
Μία από τις σελίδες του ιστότοπου caritas.org με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2016 με τις δέκα πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μετανάστευση παραμένοντας σταθερά μεταξύ των τριών σελίδων που διαβάζονται περισσότερο.

Πηγή: L’ Osservatore Romano
Μετάφραση: Στα. Στου.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos