Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

2

Ασφαλείς και υγιείς οι δύο μοναχές  που εξαφανίστηκαν  πριν  από 24 ημέρες

Οι δύο μοναχές που εξαφανίστηκαν στη Μοζαμβίκη πριν από 24 ημέρες είναι ασφαλείς και υγιείς. Αυτό ανακοινώθηκε από τον επίσκοπο   Σεβασμιότατο, Luiz Fernando Lisboa. «Οι αδερφές μας Ίνες και Έλυαν, από το Μοναχικό Τάγμα του Αγίου Ιωσήφ του Σαμπέρι, οι οποίοι εργάζονται στην ενορία του Mocímboa da Praia, που εξαφανίστηκαν για είκοσι τέσσερεις ημέρες, είναι και πάλι μαζί μας, ασφαλείς και υγιείς», και πρόσθεσε ο Ιεράρχης. «Μαζί, αναπέμπουμε ένα ευχαριστιακό ύμνο προς το Θεό και συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για όλους εκείνους που λείπουν, εκτοπίζονται και υποφέρουν από τις συνέπειες της βίας και του πολέμου ».

Η ηχώ του μηνύματος του Πάπα
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιότατος υπενθύμισε την πρώτη επέτειο της αποστολικής επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. "Επαναβεβαιώνουμε το μήνυμα ελπίδας, ειρήνης και συμφιλίωσης - λέει ο Ιεράρχης - Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους ανθρώπους που μας συνοδεύουν στις δοκιμασίες με τις προσευχές τους και την αλληλεγγύη τους. Αυτό μας παρηγορεί και δείχνει το πρόσωπο ενός ελεήμονος Θεού ». Ο επίσκοπος Pemba ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, ζητώντας την ευλογία του Θεού για την Cabo Delgado, μια περιοχή της Μοζαμβίκης όπου επιθέσεις και βία εναντίον του πληθυσμού γίνονται εδώ και αρκετά χρόνια, έτσι ώστε να φθάσει το δώρο της αληθινής ειρήνης "που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη!

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos