Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

5

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!

Το κοινωνικό δίκτυο Tic Toc και οι “ προκλήσεις “ που αντιμετωπίζουν κάποιοι από όσους ανεβάζουν σχετικά βίντεο, έδωσε μια φαεινή ιδέα στον πλούσιο εργοστασιάρχη υφαντουργίας Milan Kashif Za Neer Chohadary : Την ημέρα της σωτηρίας (θα ) πρέπει να αποδείξω ότι υπήρξα καλός μουσουλμάνος. Τι καλύτερο από το να φέρω στο Ισλάμ όσους περισσότερους απίστους μπορώ. Διαθέτω χρήματα, ας ( τους ) τα προσφέρω. Επομένως η πρόκληση που αυτοπροσώπως ανέβασε στο Tic Toc είναι : 200.000 ρουπίες ( 1186 δολ ΗΠΑ ) για κάθε χριστιανό που θα γίνει μουσουλμάνος – 1.000.000 ρουπίες ( 5930 δολ ΗΠΑ ) για κάθε χριστιανική οικογένεια που θα αλλαξοπιστήσει !
Αντίστοιχες πιέσεις έχουν γίνει, όχι μέσω κοινωνικών δικτύων ως τώρα, και προς μειονότητες indu και sikh.
Τέλη Ιουλίου είχε ανέβει ένα επίσης περίεργο βίντεο στο Tic Toc, στο οποίο παρέα νέων μουσουλμάνων “απειλούσε” νέο χριστιανό να απαρνηθεί την πίστη του και εκείνος επέμενε ότι δε θα το κάνει, όποιες κι αν ήταν οι συνέπειες...
Τέτοιες καταστάσεις έχουν προσβάλει τους χριστιανούς στο Πακιστάν. Ζητούν απ΄τις κρατικές Αρχές να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία όσων προτρέπουν σε θρησκευτικό μίσος. Σε κάθε δε περίπτωση τονίζουν “ Είμαστε αδύναμοι, δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά η πίστη μας στο Χριστό είναι δυνατότερη. Αυτός μάς σώζει και μάς προστατεύει, Καμία επίγεια εξουσία δεν μπορεί να υπερισχύσει του ζωντανού Χριστού ! ”

Πληροφορίες / φωτογραφία από AsiaNews.it

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos