Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

3

ΡΩΜΗ ΟΙ “ΚΛΟΣΑΡ” ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

Η πιο απλή επιθυμία των κατοίκων μιας παραθαλάσσιας πόλης, τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι να πάνε για μπάνιο, ιδιαίτερα όταν δεν έχουν δυνατότητα διακοπών. (Και) αυτήν την επιθυμία, η οποία αυξάνει την αυτοεκτίμηση όσων επωφελούνται, πραγματοποιεί ο Επίσκοπος Ρώμης, για τους φτωχότερους κατοίκους της πόλης του : μέσω του Υπεύθυνου Φιλανθρωπίας, του καρδιναλίου K. Krajewski, 5 φορές την εβδομάδα, πλην Σ/Κ, το απόγευμα. ομάδες 20-25 ατόμων, από διαφορετικό χώρο φιλοξενούμενων αστέγων κάθε φορά, πηγαίνουν για μπάνιο σε δημόσιες παραλίες . Στο τιμόνι του μικρού λεωφορείου μεταφοράς κάθεται συχνά ο ίδιος ο καρδινάλιος ή βοηθοί του, εθελοντές, που τους συνοδεύουν .Μαγιό και πετσέτες, όπως και η απαραίτητη πίτσα, που προσφέρεται, σε όλους, σ` ανοιχτό χώρο, μετά το μπάνιο, είναι προσφορά του Πάπα !
Ο καρδινάλιος ελπίζει, εντός Σεπτεμβρίου, να οργανώσει επισκέψεις στη θάλασσα παιδιών με νοητική στέρηση, που φιλοξενούνται από τις Αδελφές της Μητέρας Τερέζας. Γιατί “ όλοι έχουν δικαίωμα σε μια βόλτα στην πόλη και στη θάλασσα και θα τους βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσουν ” δηλώνει ο Κ.Κ.

Πληροφόρηση από ιταλικό τύπο και φωτογραφία αρχείου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos