Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

4

Η έκκληση της Προεδρίας της CCEE  για τον Σεβασμιότατο Tadeusz Kondrusiewicz

Από την 31η του περασμένου Αυγούστου, ο Σεβασμιότατος Tadeusz Kondrusiewicz, αρχιεπίσκοπος του Μινσκ και πρόεδρος της Διάσκεψης των Καθολικών Επισκόπων στη Λευκορωσία, κατά την επιστροφή του από ένα ταξίδι στην Πολωνία όπου συμμετείχε σε εορτασμούς προς τιμήν της Παναγίας της Częstochowa, εμποδίστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η Προεδρία της CCEE εκφράζει την εγγύτητα όλης της Ιεραρχίας της Ευρώπης προς τον Σεβασμιότατο Kondrusiewicz και την Εκκλησία της Λευκορωσίας σ’ αυτή τη λεπτή υπόθεση και κάνει δική της την έκκλησή του Πάπα Φραγκίσκου "για διάλογο, για την απόρριψη της βίας και για το σεβασμό της δικαιοσύνης και του νόμου " Και, μαζί με τον Πάπα, εμπιστεύεται "όλους τους Λευκορώσους στην προστασία της Παναγίας, της Βασίλισσας της Ειρήνης".
Ενώ βεβαιώνει για τις προσευχές της για τον αγαπημένο του ποιμένα και ολόκληρη την κοινότητα της Λευκορωσίας, ελπίζει για άμεση επιστροφή στο σπίτι του Αρχιεπισκόπου του Μινσκ για τη συνέχιση των επισκοπικών καθηκόντων του και ενθαρρύνει όλους να εργαστούν για να επιλύσουν ειρηνικά τη σύγκρουση και να συνεχίσουν, με εμπιστοσύνη, την πορεία του διαλόγου για το καλό του ανθρώπου και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos