Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

7

Παράταση για τουλάχιστον 14 ημέρες τα μέτρα και για τις Εκκλησίες

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ της 29ης Αυγούστου οι εξαγγελίες δια στόματος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά κατά την διάρκεια της ενήμερωσης το απόγευμα της Παρασκευής 28 Αυγούστου.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ παρατείνονται για τουλάχιστον 14 ημέρες τα ήδη ισχύοντα μέτρα για τους τρόπους λατρείας και επιβάλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας στο εσωτερικό των Ιερών Ναών στο πλαίσιο των προσωρινών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι της διασποράς του κορωνοϊού.
Όπως αναφέρεται, η ίδια υποχρέωση υφίσταται και κατά την τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων, κηδειών (και των σχετικών με αυτές θρησκευτικών λειτουργιών και λοιπών ιεροπραξιών και ταφικών εκδηλώσεων) και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών ή εκδηλώσεων στους αύλειους χώρους των χώρων θρησκευτικής λατρείας ή γενικά σε υπαίθριους χώρους.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos