Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ  ΥΠΑΚΟΥΝΕ

Πριν από μερικές μέρες είχα αναφερθεί στην παρέα που μου εξασφαλίζουν  τα πτηνά του ουρανού με την κατά καιρούς παρουσία τους στο κάγκελο της βεράντας μου. Μέχρι τώρα ερχόταν ένα κάθε πρωί σχεδόν την  ίδια ώρα. Όταν όμως επετράπη σε  μας τους  ανθρώπους να βγούμε από την καραντίνα επωφελήθηκαν και τα πτηνά του ουρανού. Έτσι ο επισκέπτης μου έφερε και τη σύζυγό του ή η επισκέπτρια έφερε το σύζυγό της!

Στην αρχή δεν είχαν καταλάβει τις οδηγίες του κου Τσιόδρα και του κου Χαρδαλιά και δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Τώρα απευθύνθηκα και στους δύο επισκέπτες μου και τους εξήγησα. Τους είπα αν θέλετε να έρθετε και πάλι στις  6 το απόγευμα σήμερα που θα το επαναλάβουν και ο κ. Τσιόδρας και ο κος Χαρδαλιάς,  ώστε να ακούσουν  και να πειστούν ότι δεν είναι δική μου απαίτηση, αλλά των επιστημόνων και της πολιτείας.

Πράγματι σήμερα το απόγευμα, ακριβώς στις 6 ήρθαν και πάλι στο μπαλκόνι μου. Άνοιξα σιγά- σιγά την μπαλκονόπορτα για να ενημερωθούν και οι δύο φτερωτοί επισκέπτες μου από πρώτο χέρι!

Μόλις τελείωσε  η ενημέρωση δεν περίμεναν να ακούσουν τις ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι κι έφυγαν και οι δύο.

Μετά από ένα τέταρτο περίπου επανήλθαν και με «θρησκευτική ευλάβεια»  τήρησαν τις αποστάσεις τους.

Τους έδωσα συγχαρητήρια και τους είπα ότι έτσι πρέπει να κάνουν από δω και πέρα για όσο διάστημα χρειαστεί. Εκείνοι με ευχαρίστησαν  με το δικό τους τρόπο και μου είπαν  να σας γράψω να κάνετε  κι εσείς το ίδιο, μιμούμενοι το παράδειγμά τους!

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos