Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ιράν: Προσαγωγές Χριστιανών για να δώσουν εξηγήσεις για την πίστη τους

Την ανησυχία του «για την εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν» εξέφρασε ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, Μαχμούντ Μαχμούντ Αλαβί, προσθέτοντας ότι οι αρχές της χώρας προχωρούν σε προσαγωγές ανθρώπων που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό, ζητώντας τους να δώσουν εξηγήσεις γιατί «εγκατέλειψαν το Ισλάμ».
Σε ομιλία του με αφορμή την έναρξη του Ραμαζανιού κατηγόρησε τους Χριστιανούς Ιερείς στη χώρα, ότι χρησιμοποιούν προπαγανδιστικές πρακτικές και επηρεάζουν τους πιστούς μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν την πίστη τους και να ασπαστούν τον Χριστιανισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι οι Χριστιανοί υφίστανται διώξεις στο Ιράν, παρατηρείται στη χώρα ένα μεγάλο κίνημα εκχριστιανισμού με ολοένα και περισσότερους Μουσουλμάνους να έρχονται μυστικά στον δρόμο του Ιησού, με κίνδυνο ακόμα και την ζωή τους.
Ο Αλαβί δήλωσε μάλιστα, ότι έχουν ήδη αποσταλεί κυβερνητικά στελέχη σε περιοχές όπου δραστηριοποιούνται οι Χριστιανοί, προκειμένου να ανακόψουν την δράση τους.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos