Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Βατικανό: έκτακτη συνεδρίαση για την μετα- πανδημία περίοδο

Παρουσία του Γραμματέας της Αγίας Έδρας, των Προέδρων των Ρωμαϊκών Συνόδων και  άλλων Θεσμών της Εκκλησίας της Ρώμης  μελετήθηκε και αποφασίστηκε η σταδιακή  επαναλειτουργία  των υπηρεσιών της Κεντρική Διοίκησης της Καθολικής Εκκλησίας  με σεβασμό στις προφυλάξεις υγείας  κατά της μόλυνσης.

Σε ένα Δελτίο Τύπου, η αίθουσα Τύπου του Βατικανού ανακοίνωσε, ότι σήμερα το πρωί, στην παλιά αίθουσα Συνόδου, πραγματοποιήθηκε μια έκτακτη συνάντηση υπό την προεδρία του Γραμματέα της Αγίας Έδρας Καρδιναλίου, Pietro Parolin, παρουσία των Προέδρων  των Ρωμαϊκών Συνόδων και  άλλων Θεσμών της Αγίας Έδρας.

Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να μελετηθεί η  δεύτερη φάση της εξόδου από την έκτακτη ανάγκη  που δημιούργησε ο Covid-19, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου 2020.

Υπογραμμίστηκε επίσης η προσπάθεια της Αγίας Έδρας για την αντιμετώπιση της κρίσης με τον κατάλληλο τρόπο. Επιπλέον, αποφασίστηκε η σταδιακή επανεργοποίηση των τακτικών υπηρεσιών της Κεντρική Διοίκησης της Εκκλησίας, διασφαλίζοντας παράλληλα τις προφυλάξεις απαραίτητες για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνϊού, ώστε να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση στον Άγιο Πατέρα και στην Παγκόσμια Εκκλησία.

+N

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos