Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

«Όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του Κυρίου»

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη τους Ρώσους ορθόδοξους και όλους τους πολίτες της Ρωσίας για την Ανάσταση.

«Αγαπητοί φίλοι! Εγκάρδια συγχαίρω όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς για την Ανάσταση του Κυρίου, τη μεγάλη εορτή του Πάσχα. Γνωρίζω ότι τους χαιρετισμούς μου συμμερίζονται όλοι οι εκπρόσωποι όλων των παραδοσιακών θρησκευμάτων που έχει η Ρωσία», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρός τόνισε ότι με φόντο την κατάσταση με τον κορωνοϊό φέτος η γιορτή γίνεται σε συνθήκες των αναγκαίων περιορισμών. Σημείωσε όμως ότι «η σημερινή πνευματική, χαρούμενη και λαμπρή εορτή, αιώνιας παράδοσης του Πάσχα επίσης θα βοηθήσει και θα στηρίξει τον καθένα από εμάς, να εδραιώσουμε την ελπίδα και την πίστη μας. Επειδή το Πάσχα, η Ανάσταση του Κυρίου είναι το σύμβολο του θριάμβου της ζωής απέναντι στο θάνατο. Είναι το σύμβολο καθαρισμού, αναγέννησης και συνέχειας της ζωής».

Επίσης ευχαρίστησε όσους βοηθούν από καρδιάς τους συνανθρώπους τους με αυταπάρνηση. «Ο λαός λέει: να ελπίζεις στον Θεό, αλλά και ο ίδιος να μην απελπίζεσαι. Έτσι και λειτουργούμε. Ανήμερα όμως της Λαμπρής θα ήθελα να πω: όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του Κυρίου», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos