Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Προσεύχονται στην ταράτσα

Η φωτογραφία που δείχνει το ζήλο και την αφοσίωση των επαγγελματιών υγείας στη διάσωση της ζωής των ασθενών που πάσχουν από κορωνοϊό, άγγιξε τις καρδιές εκείνων που την είδαν στο κινητό τους. Αυτές τις ώρες, πράγματι, στις Ηνωμένες Πολιτείες η μόλυνση προχωρά με ταχείς ρυθμούς, όπως και στον υπόλοιπο πλανήτη. Οι φόβοι έχουν να κάνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, ή τουλάχιστον έτσι λένε κάποιες προβλέψεις.

Η προσευχή των νοσηλευτών στην ταράτσα του νοσοκομείου

“Έτσι αρχίζουμε τις μέρες μας. Η ομάδα μας προσεύχεται, ζητώντας από τον Θεό να καθοδηγείται και να προστατεύεται ενώ εμείς εργαζόμαστε για να προστατεύουμε εμάς και τις οικογένειές μας”, έγραψε ο Danny Rodriguez σ’ ένα μήνυμα που συνοδεύσει τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Twitter την 1η Απριλίου. Ο Danny είναι τεχνικός εκτάκτων αναγκών στο Ιατρικό Κέντρο Jackson South στο Μαϊάμι.

Μια παρόμοια φωτογραφία, η οποία σύντομα έγινε viral, προέρχεται από το Nashville, Tennessee, και μας αρέσει πάρα πολύ. Η φωτογραφία δείχνει νοσηλευτές, αυτή τη φορά μόνο γυναίκες, σε μια πολύ έντονη στιγμή προσευχής και δοξολογίας στον Κύριο, με τα χέρια ανοιχτά και υψωμένα στον ουρανό να ζητούν τη χάρη Του και να εκφράζουν ευγνωμοσύνη για τα θαύματα που Αυτός επιτελεί κάθε μέρα, ακόμη και σε στιγμές μέγιστης δυσκολίας, όταν όλα φαίνεται να χάνονται.

Στιγμές ευγνωμοσύνης για τον Κύριο που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ

“Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την πολύ όμορφη στιγμή, που απαθανατίστηκε από ένα μέλος του προσωπικού μας, στο ελικοδρόμιο του νοσοκομείου Vanderbilt, ενώ είχαμε συγκεντρωθεί για να προσευχηθούμε για τους ασθενείς, τις οικογένειές τους και για όλους τους συναδέλφους μας που φροντίζουν κάθε άνθρωπο”, έγραψε στο Twitter το Κέντρο Υγείας όπου οι νοσηλευτές εργάζονται.

Όμορφες εικόνες, λοιπόν, που δείχνουν πως η καρδιά των νοσηλευτών αυτές τις έντονες ημέρες είναι απόλυτα ανοικτή στην αγάπη: αυτή που εκφράζεται μέσω της υπηρεσίας τους προς τους άλλους, στην εργασία τους μέσα στα νοσοκομεία. Είναι αυτή η αγάπη που στρέφεται στον ουρανό για να ζητήσει ενίσχυση και ελπίδα, ώστε τα χέρια πάντοτε να κάνουν το καλό που Αυτός μας έχει διδάξει.

Πηγή: La luce di Maria
Μετάφραση: π.Λ

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos