Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Εξετάζουμε το ''Πάσχα στο σπίτι''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Την προετοιμασία για τον εορτασμό του Πάσχα στο σπίτι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με την προεδρική υπηρεσία Τύπου, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας σε τηλεδιάσκεψη που είχε με δημάρχους μεγάλων πόλεως, ανέφερε ότι έχει μιλήσει με τους εκκλησιαστικούς ηγέτες για το θέμα της εξάπλωσης του COVID-19.

"Το Πάσχα συνήθως συγκεντρώνει πολλούς ανθρώπους στην εκκλησία, μεταξύ των οποίων και εκείνοι που προέρχονται από το εξωτερικό, γι 'αυτό ετοιμάζουμε και σύντομα θα παρουσιάσουμε το έργο ‘’Πάσχα στο σπίτι ", όπου ο κόσμος θα είναι στο σπίτι και όχι συγκεντρωμένος κατά χιλιάδες σε Εκκλησίες” - δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, οι θρησκευτικοί ηγέτες κατανοούν ότι οι υπηρεσίες θα πρέπει να μεταδοθούν τηλεοπτικά για την αποφυγή συνάθροισης που θα προκαλέσει εξάπλωση του κορωνοϊού.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται περιπολίες κοντά σε ναούς, όπου στην περίπτωση συνάθροισης πλήθους ανθρώπων, θα πρέπει να διεξάγουν συνομιλίες και να εξηγήσουν ότι η συγκέντρωση σε είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για την υγεία των υπολοίπων.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos