Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Από την Κίνα έρχεται η είδηση που δίνει ελπίδα!

Από τις 8 Απριλίου 2020, θα είναι δυνατή η είσοδος και έξοδος από την πόλη Wuhan, που βρίσκεται στην κεντρική Κίνα, στην επαρχία Hubei, η οποία, όπως θυμόμαστε, είναι το επίκεντρο της εξάπλωσης του Coronavirus.
Η μαζική καραντίνα στην οποία υποβλήθηκε η πόλη του Wuhan θα ανασταλεί από τις 8 Απριλίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεωνAdnkronos. Ενώ από σήμερα, 25 Μαρτίου, θα αρθούν οι περιορισμοί στην είσοδο και έξοδο από την επαρχία Hubei. Καταγράφηκε μόνο μία νέα περίπτωση του covid 19, η πρώτη μετά από έξι ημέρες, είναι αυτό που αναφέρει η επιτροπή υγείας.
Όλες οι νέες περιπτώσεις κορονοϊού φθάνουν από το εξωτερικό
Υπάρχουν 74 νέες περιπτώσεις Covid-19 που έχουν καταχωριστεί στην Κίνα σήμερα. Το σύνολο φθάνει έτσι σε 427 περιπτώσεις. Από αυτές, οι περισσότερες από τις νέες περιπτώσεις που καταχωρήθηκαν στην Κίνα και από το εξωτερικό καταχωρήθηκαν στην πόλη του Πεκίνου. Και είναι 31.
Για το λόγο αυτό, ξεκινώντας από σήμερα, όλοι όσοι φτάνουν στο Πεκίνο από το εξωτερικό θα υπόκεινται στο τεστ του Covid-19 και θα τίθενται σε καραντίνα. Το αναφέρει το Beijing Daily,, διευκρινίζοντας επίσης ότι θα είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που θα φτάσουν στην κινεζική πρωτεύουσα, που θα επιβαρύνονται το κόστος αυτών των διαδικασιών.


 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos