Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δυστυχώς και πάλι μερικά ΜΜΕ της Χώρας μας παρερμηνεύουν σκέψεις, οδηγίες ή και αποφάσεις της Αγίας Έδρας, σχετικά με την τακτική που οφείλει να ακολουθήσει η Εκκλησία σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και ιδιαίτερα για τις επερχόμενες εορτές του Πάσχα.

Ζητούμε από το αναγνωστικό κοινό και τους επισκέπτες και επισκέπτριες των διαφόρων ιστοσελίδων, πριν αποδεχτούν ως δεδομένη κάθε δημοσίευση που αφορά την Καθολική Εκκλησία, να ζητούν την επίσημη θέση της από τον επιχώριο Καθολικό Επίσκοπο ή από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος.

Βεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση ή καν σκέψη από μέρους της Καθολικής Εκκλησίας να μεταφέρει την εορτή του Πάσχα σε άλλη εποχή. Κάθε αντίθετη δημοσίευση, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, είναι αν μη τι άλλο ανακριβής.

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2020

Από το Γραφείο Τύπου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos