Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Είναι αληθινά όμορφο και διδακτικό αυτό που έκανε μια μαθήτρια   της πέμπτης Δημοτικού Σχολείου, σε ένα από τα χωριά μας στην Τήνο, όταν άκουσε  ότι πρέπει να μένουμε έστω για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα στο σπίτι μας. Αυτός ο περιορισμός θα βοηθήσει στο να μη μεταδώσουμε ή να μη δεχτούμε τον κακοποιό κορονοϊό που κάνει βόλτες σε τόσες τις Χώρες του κόσμου και στη Χώρα μας και σκορπά φόβο, τρόμο και θάνατο.

Η μικρή Ελένη έφτιαξε το εικονιζόμενο μεγάλο πανό και το κρέμασε στα κάγκελα της βεράντας του σπιτιού της, για να  θυμόμαστε ότι αυτό το διάστημα θα πρέπει  να μένουμε στο σπίτι μας μικροί και μεγάλοι, για να μη γινόμαστε συνεργάτες αυτού του κακού ιού που χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να κάνουν, άθελά τους, κακό στους συνανθρώπους τους.

Μπράβο σου Ελένη! Θα ακούσομε με πολλή προσοχή  την έκκλησή σου, που είναι και έκκληση της Πολιτείας και θα περιοριστούμε στις άκρως απαραίτητες εξόδους από το σπίτι μας, για να νικήσουμε τελικά τον  κορωναϊό  και να μας μείνει η κορώνα της νίκης και να εξαφανιστεί ο ιός της φρίκης.

Σ’ ευχαριστούμε για την όμορφη πρωτοβουλία σου και σε συγχαίρουμε.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos