Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

OI ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

Σύριος ο ίδιος, ο π. Ιωσήφ Μπαζούζου, της Αρμενικής Καθολικής Εξαρχίας στην Ελλάδα, είναι δίπλα στις ανάγκες των προσφύγων από τη μαρτυρική χώρα του, ανεξαρτήτως φυλής και θρησκείας, από την πρώτη μέρα που ήρθε στη χώρα μας. Εξακολουθεί να αποτελεί μια ψύχραιμη φωνή, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βατικανού, μόλις ξεκίνησε η κρίση, με την άφιξη χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Επανέλαβε ότι οι Έλληνες είναι ένας φιλόξενος λαός, αλλά είναι φυσικό μια χώρα που ζει από τον τουρισμό να αντιδρά στην προσπάθεια ανεξέλεγκτης εισόδου προσώπων στο έδαφός της, Τόνισε ότι η Εξαρχία Αρμενίων, σε συνεργασία με την Κάριτας Ελλάς, θα συνεχίσει να βοηθά όσους ανθρώπους ζητούν βοήθεια, ανέφερε ότι ενημερώνει τους πρόσφυγες για τις προσπάθειες του Πάπα και της Αγίας Έδρας υπέρ της εξεύρεσης ειρηνικής λύσης στη Συρία και κατέληξε με την επισήμανση ότι, ανεξαρτήτως προέλευσης, οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι που υποφέρουν και αυτό πρέπει να το λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας...


Πληροφόρηση και φωτογραφία από Vatican News

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos